Σεμινάρια MS Office με παγκοσμια πιστοποιηση ECDL®

1.

Παρουσίαση

•  Για πλήρη ενημέρωση σχετικά με το MS Office, μπορείς να ανατρέξεις γρήγορα στην παρουσίαση παρακάτω.

Εκπαιδευτικές
Eνότητες

86

Ασκήσεις
Εφαρμογές

477

Υποχρεωτικά
Σχέδια

25

Επαναληπτικές
Ασκήσεις

74


• Πιστοποιημένα Εξεταστικά Κέντρα:


Αρ. Εξεταστικού Κέντρου ECDL


Δάφνη: 0194

2109761101


Αρ. Εξεταστικού Κέντρου ECDL


Μαρούσι: 1902

2108026216


Αρ. Εξεταστικού Κέντρου ECDL


Μαρούσι: 2818

2103803806


Για πλήρη ενημέρωση σχετικά με το μάθημα που έχεις επιλέξει, μπορείς να ανατρέξεις γρήγορα στην παρουσίαση στα αριστερά.

2.

Πιστοποίηση
η πιστοποίηση της ECDL® παρέχεται με την πλήρη παρακολούθηση του σεμιναρίου, έχει μοναδικό σειριακό αριθμό και αναγνωρίζεται σε Ελλάδα και Eξωτερικό.

3.

ECDL® Certified Instructor
First slide

Υπεύθυνη του εξεταστικού κέντρου είναι η κα. Βασιλοπούλου

Συνεπώς, λειτουργώντας με προσωπικό ενδιαφέρον και δέσμευση για την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης, διασφαλίζει ως μοναδικός πιστοποιημένος καθηγητής καθηγητών το επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την ουσιαστική γνώση και απόκτηση δεξιοτήτων.


Ο κ. Εξαρχόπουλος είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που κατέχει τις παρακάτω πιστοποιήσεις. Αυτό διασφαλίζει την εξειδίκευση και την αξιοπιστία του ομίλου μας σε προγράμματα CAD και φωτορεαλισμού:


  • AutoCAD ® | Autodesk Certified Instructor, από το 2015
  • Chaosgroup® | V-ray Licensed Trainer, από το 2016
  • McNeel® | Authorized Rhino Trainer, από το 2013

Το πρόγραμμα πιστοποιημένων εκπαιδευτών της ECDL® παρέχει στους εκπαιδευτές το ύψιστο επίπεδο εκπαίδευσης στη χρήση λογισμικού της εταιρείας. Ο ακρογωνιαίος λίθος αριστείας του προγράμματος πιστοποίησης ACI εδράζεται στην παροχή υπηρεσιών προπονητικής (coaching), συμβουλευτικής (mentoring), αξιολόγησης και διαπίστευσης πρώτης ποιότητας στους καλύτερους εκπαιδευτές που μπορούν να διδάξουν τα προγράμματα της εταιρείας αποτελεσματικά. Οι καθηγητές της FACEtoFACE® διαθέτουν άρτια επιστημονική κατάρτιση, επαγγελματική εμπειρία και μεταδοτικότητα. Διακρίνονται για το πνεύμα συνεργασίας που απαιτείται σε οποιαδήποτε μαθησιακή διαδικασία, καθώς και για τις αυξημένες, επικοινωνιακές τους δεξιότητες. Το αίσθημα ευθύνης που τους διέπει απαιτεί ανεπτυγμένες οργανωτικές ικανότητες τις οποίες και βελτιώνουν καθημερινά επί το έργον, υποστηρίζοντας τους σπουδαστές με εφαρμογή πρακτικών παραδειγμάτων και βοηθώντας στην εμπέδωση του εκπαιδευτικού αντικειμένου. Επιπροσθέτως, αναλαμβάνουν να συντονίζουν το ρυθμό του κύκλου μαθημάτων, καθώς και να ελέγχουν την πρόοδο του κάθε σπουδαστή. Το σύστημα εκμάθησης FACEtoFACE® αποδίδει σε όλους τους μαθησιακούς τύπους, οπτικούς, ακουστικούς, θεωρητικούς ή πρακτικούς και δεν υπάρχει συγκεκριμένο ηλικιακό προφίλ, στο οποίο να απευθύνεται.

οι καθηγητές της FACEtoFACE® διαθέτουν άρτια επιστημονική κατάρτιση, επαγγελματική εμπειρία και μεταδοτικότητα.

4.

Εξεταστέα Ύλη

•  Παρακάτω μπορεί να δείτε την εξεταστέα ύλη του ECDL για την κάθε ενότητα:

Σημείωση. Τα Εξεταστικά κέντρα είναι πιστοποιημένα προς τις προδιαγραφές που ορίζει ο παγκόσμιος φορέας Εξέτασης ECDL, σε καμία περίπτωση δεν παρέχουν την ίδια Εκπαιδευτική ύλη σε επίπεδο, διαλέξεων, πρακτικών ασκήσεων και τεστ mock. Σας συνιστούμε να είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή σας.


•  MS Office 2016: Διδάσκεστε στη τελευταία έκδοση του λογισμικού.

Οι εφαρμογές της σουίτας εφαρμογών γραφείου MS Office εξελίσσονται διαρκώς, ενσωματώνοντας ολοένα και περισσότερες δυνατότητες οι οποίες βοηθούν στην ταχύτερη εκτέλεση καθημερινών εργασιών γραφείου, μειώνοντας τον όγκο της δουλειάς και αυξάνοντας την παραγωγικότητα των εργαζομένων. Ωστόσο, το κόστος διαρκούς ανανέωσης των αδειών για τα λογισμικά είναι δυσανάλογα μεγάλο για τις τιμές τις οποίες ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών ή μέσης εκπαίδευσης ή πληροφορικής, μπορεί να προσφέρει σε νεαρούς μαθητές, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν ξεπερασμένες και παρωχημένες εκδόσεις του MS Office και των Windows, οι οποίες δεν προετοιμάζουν τους μαθητές για την πραγματικότητα που θα αντιμετωπίσουν στις σπουδές και στην αγορά εργασίας.
Προσοχή!: Σύμφωνα με την Κ.Υ.Α 121929 1-8-2014 και το άρθρο 18/10, για προκυρήξεις ΑΣΕΠ απαιτείται η πιστοποίηση σε Μs Office 2016 ή 2013.


• Λόγοι Πιστοποίησης σε MS Office 2016 & Windows 10:

  • Πιστοποίηση στο πιστοποιητικό ECDL που ζητά η αγορά εργασίας.
  • Εξοικείωση με το περιβάλλον εντολών που θα κληθεί να χειριστεί κανείς στα προσεχή χρόνια στα πλαίσια των σπουδών και της εργασίας του.
  • Απόδειξη γνώσης των βελτιωμένων δυνατοτήτων των εφαρμογών με την αναγραφή της έκδοσης στο πιστοποιητικό σε υποψήφια Πανεπιστήμια ή εργοδότες.
  • Επαφή με τις εξελίξεις της εποχής σε δεξιότητες χειρισμού Η/Υ και με τις πραγματικές απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.
  • Διαφοροποίηση από την πλειοψηφία του κόσμου και απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος με ουσιαστικό αντίκρισμα στη σύγχρονη και απαιτητική επαγγελματική πραγματικότητα
  • Ανταποδοτικότητα για το χρόνο και το κόστος παρακολούθησης και πιστοποίησης.

ECDL is the world's leading computer skills certification. To date more than 15 million people have engaged with the ECDL programme, in over 100 countries, through our network of over 24,000 ICDL Accredited Test Centres (ATCs).

συνοπτική παρουσίαση των Στόχων του σεμιναρίου καθώς και της έκδοσης του λόγισμικού.

4.

Πακέτα γνώσεων

•  Μπορείς να διαλέξεις το πακέτο γνώσεων που εσύ θέλεις με βάση τις ανάγκες σου:


Αλλαγή πακέτου: Ο όμιλος FACEtoFACE, σας δίνει την δυνατότητα να αλλάξετε πακέτο γνώσεων και κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής σας, όποτε εσείς θέλετε!


Απαιτούνται για το Προχωρημένο, γνώσεις από το Βασικό επίπεδο, των αντίστοιχων ενοτήτων.

5.

Διάρκεια Εκπαίδευσης & Πιστοποίησης

•  Ενάρξεις:


Διάρκεια Εκπαίδευσης


=

48 ώρες

Άμεσες ενάρξεις εργαστηριακών μαθημάτων, κάθε εβδομάδα. Ξεκινάς άμεσα, δεν περιμένεις να συμπληρωθεί ομάδα υποψηφίων και σε καμία περίπτωση δε σου ζητείται προκαταβολή ή άμεση εξόφληση των διδάκτρων σου.

•  Ζώνες Παρακολούθησης:

•  Χρονοδιάγραμμα:


4 Εβδομάδες


=

3 φορές x 4 ώρες


6 Εβδομάδες


=

2 φορές x 4 ώρες


8 Εβδομάδες


=

3 φορές x 2 ώρες


Extra Ώρες Σχεδίου: Σου παρέχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις, εντελώς δωρεάν 100 ώρες χωρίς καμία επιβάρυνση στο Εκπαιδευτήριό μας, με την καθοδήγηση του καθηγητή σου, εντός 2 μηνών από την την ημέρα έναρξης των μαθημάτων σου. Ο σκοπός των επιπλέον ωρών εξάσκησης είναι, είτε πρακτική εξάσκηση σε σχέδια, ή χρειάζεσαι επαναλήψεις επί της διδασκόμενης ύλης.

Αναπλήρωση: Σου παρέχουμε δυνατότητα δωρεάν αναπλήρωσης μαθήματος σε περίπτωση που αδυνατείς να παρευρεθείς στο μάθημα, καθώς μπορείς να το αναπληρώσεις έπειτα από σχετική συνεννόηση με τον καθηγητή σου.


διαμόρφωσε με συμβούλους τους καθηγητές το πρόγραμμα διδασκαλίας, βασισμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου. Μπορούμε να υλοποιήσουμε το χρονοδιάγραμμα που αναζητάς με γνώμονα τις δικές σου απαιτήσεις.

Μετά το MS Office, τί;

Προηγούμενο Επόμενο